Om du är den som gillar att vandra i en 3D-värld eller bara skjuta av dig på allt du ser framför dig så kommer Game Guru att göra livet roligt för dig. Här finner du en plats online med en mycket bra spelmotor, samtidigt som du själv kan vara med ända från starten och bygga ditt egna spel och din egna värld. Du behöver inte vara designer, och du behöver inte heller vara programmerare. Utan en rad av kod utan enbart med din fantasi bygger du snabbt ett spännande och intressant spel.

  • Speciellt designat för allt från nybörjare till proffs
  • Bygg ditt eget spel hos Game Guru
  • Köp unika paket för att skapa unika spel

Enkelt att börja med Game Guru

Att vilja skapa ett spel och en tredimensionell grafisk värld på egen hand är nog något som de flesta spelälskare inte backar för. Det som oftast förhindrar detta att bli sanning, är allt det krångliga med programmering och design. Game Guru erbjuder ett sätt att skapa ditt egna unika spel utan några förkunskaper, här möts du av ett logiskt och enkelt gränssnitt där du enkelt förstår hur allt fungerar. För dig som vill veta mer exakt hur allting går till finns det tre introduktionsvideos som snabbt lär dig grunderna.

Game Guru är gratis att börja använda, faktum är att du kan skapa ett helt spel utan att behöva betala en enda krona. Nu kommer det kanske inte bli något unikt spel utan mer mainstream med delar som alla har tillgång till. När du vill skapa ett mer unikt och annorlunda spel kan du välja att köpa till olika paket som innehåller allt från grafik, olika saker såsom medicin och möbler eller så har du ett behov av lite unika vapen för att ditt spel och din nya värld ska bli så bra som du vill.

Expansionspaket till Game Guru

Oavsett om du vill skapa en medeltida värld, ett spel på en rymdstation eller bara en underbar och äventyrlig värld så kommer du att finna det i alla de olika expansionspaket som erbjuds. De är dock inte gratis utan dem får du betala pengar för att få tillgång till. Hur som helst är det många som köper spel, medan det är andra som är de som skapar dem. Har du intresse av att skapa spel kommer din investering hos Game Guru att bli mycket bra då du kan sälja spel som du skapar.

Det som du får i ditt gratispaket är tillräckligt för att skapa ett spel, men du kommer inte att finna de stora variationerna. När du vill ha det lite annorlunda så finner du allt från påsktema och byggplatser till krig och övergivna hus att investera i. De olika expansionspaketen du finner kan köpas direkt från Game Guru och ligger på priser från 15 dollar och uppåt beroende på storlek och popularitet. Efter att du har inhandlat det som krävs är det bara att sätta tänderna i skapandet av ditt nya spel.

Övrigt om Game Guru

Hos Game Guru används mycket modern teknik när det handlar om de spel som skapas, själva skapandet och lanseringen av ditt spel går i tre etapper. Det första du gör är att designa dina olika nivåer och världar i spelet och efter det måste du naturligtvis prova spelet. Slutligen laddar du upp och delar spelet på Steam multiplayer. På Game Guru används DirectX 11 för att få den senaste grafiken att fungera, även Full PBR Rendering och Advanced Shaders finns till förfogande. Allt för att göra ditt spel så modernt och komplett som möjligt för att kunna leverera den perfekta spelkänslan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *